Begagnade Kinnarps kontorsmöbler

Vill du göra ditt bästa möjliga köp när du är i behov av kontorsmöbler så bör du kolla in Kinnarps kontorsstolar och produkter. Deras produkter är utvecklade av rena material och noggrant hantverk med ögon för design samt genom ansvarsfulla beslut till en bättre miljö för oss alla. Vill du spara in lite extra på dina pengar så kan du hitta många begagnade kontorsmöbler online, av märket Kinnarps.

Med Kinnarps kontorsstolar kommer du känna dig bekväm i arbetet.

Varför välja just Kinnarps kontorsmöbler?

Kinnarps kännetecken är deras stora fokus på designen samt utvecklingen av produkterna. Deras kontorsmöbler är ergonomiska, innovativa, vackra samt hållbara och företaget strävar efter att alltid ligga ett steg före alla andra inom kontorsmöbler. Att ha en ergonomisk kontorsstol är A och O i ett arbete som innefattar mycket sittande. Hos Kinnarps får du välja på ett stort utbud av arbetsstolar och skrivbordsstolar för att kunna hitta den stol som kan anpassas efter just din kropp. Kinnarps kontorsstolar har en hög komfort som ger dig ett bekvämt sittande och minskar riskerna för belastningsskador.

Kinnarps tar ansvar för hela värdekedjan, sålunda alla aktiviteter som sker i företaget som skapar värde. De har ansvaret för utvecklingen, anskaffandet av allt råmaterial, tillverkningen, leveransen samt installationen av möbeln. Kinnarps erbjuder även kompletta och färdiga inredningslösningar. I sitt testlaboratorium kan de undersöka inredningslösningar och kontrollera sina kontorsmöblers hållbarhet och andra egenskaper.

Tillsammans kan vi påverka miljön positivt

Kontorsmöblerna från Kinnarps har hög kvalitet och en låg påverkan på miljön. För att Kinnarps ska belasta miljön på minsta möjliga sätt använder de till exempel filtar som skydd i stället för kartonger vid leveranserna. Återanvändbara filtar sparar mycket utrymme i lasten och gör att det får plats fler kontorsmöbler i leveranserna. Större lastvolymer samt att de använder så lite omslag som möjligt bidrar till minskade utsläpp av koldioxid.

Kinnarps är experter på kontorsstolar

De som vill värna om miljön bör välja Kinnarps som leverantör. Då samarbetar alla för en bättre effekt på miljön. Väljer man lösningar av kvalitet som är påverkade av ergonomi, hantverk och samverkan blir man även en del av Kinnarps kedjereaktion. Finns det företag som har möbler som de vill bli av med så finns det möjlighet till att Kinnarps kan göra en förteckning av de möblerna för att kunna kontrollera vilka produkter som går att återanvända.